Facebook    Twitter
Your Choice Catering Noordwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Voorstraat 327
2201 JA Noordwijk
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Noordwijk - Recepties

Een goedlopende receptie is het visitekaartje van elk cateringbedrijf. En dat visitekaartje geven we bij Your Choice Catering Noordwijk iedere keer opnieuw af. De culinaire kant verzorgen wij tot in de puntjes, maar ook de partymaterialen, het entertainment en de styling nemen wij u helemaal uit handen. U hoeft er niet wakker van te liggen, uw receptie is bij ons in goede handen!

Receptie - uniek en gastvrij

Your Choice Catering Noordwijk regelt uw receptie van begin tot eind perfect. Een privé feest of een zakelijk event met een receptie als onderdeel is voor ons gesneden koek. Wat niet betekent dat wij uw receptie op de automatische piloot organiseren! Elke receptie is een unieke gebeurtenis zowel wat betreft de aanleiding als het gezelschap dat erbij betrokken is. Ons team is op elk gebied volkomen thuis. Gastvrij en met oog voor detail maken wij van uw receptie een geweldige gebeurtenis waar u nog heel lang met plezier op terugkijkt.

Receptie - ruim assortiment

Maatwerk en een persoonlijke insteek, dat is wat ons onderscheidt van alle andere cateringbedrijven. Your Choice Catering Noordwijk maakte alvast een aantal receptie arrangementen voor u klaar, zodat u eenvoudiger kunt kijken en kiezen. Mocht u een andere samenstelling wensen, dan is dat zeker mogelijk.

Klik hier op ons receptie aanbod

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Speciale actieprijs voor uw receptie

Met de speciale actieprijs die Your Choice Catering Noordwijk u kan aanbieden, profiteert u van een erg scherpe prijs van € 7,50 per persoon voor ons onbeperkt Hollands assortiment. Kijk hier naar de details van dit unieke aanbod:

Drankenarrangement        

Receptie - partymaterialen

Uiteraard horen het serviesgoed en het bestek standaard bij de prijs van onze borrelarrangementen inbegrepen. Net als de schoonmaak en de afwas!

Heeft u daarbij nog andere materialen nodig? Een springkussen voor de kleintjes? Een haringkar? Popcornmachine? Een partytent om uw gasten te beschermen tegen het regenachtige Hollandse weer? Onze materialenoverzicht is zeer compleet en de prijzen zijn bijzonder scherp.

Materialen        

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze receptiemogelijkheden? Wij beschikken over vakkundig en geschoold personeel dat met passie en enthousiasme klaarstaat voor u en uw gasten. Wij rollen letterlijk de rode loper voor u uit!

Your Choice Catering Noordwijk bezorgt uw gasten een warm onthaal en een gezellige receptie. Bel ons vandaag nog voor een offerte op maat of voor antwoorden op alle vragen die u heeft. Wij nemen alle tijd voor u!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. U hoort zo snel mogelijk van ons!