Facebook    Twitter
Your Choice Catering Noordwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Voorstraat 327
2201 JA Noordwijk
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Noordwijk - Bedrijfscatering

Your Choice Catering Noordwijk is niet alleen uw cateraar als het gaat om feestelijke aangelegenheden. Wij zijn ook uw partner op het gebied van bedrijfscatering en zakelijk catering in de breedste zin van het woord. Zoekt u naar een antwoord op uw bedrijfscateringvraag? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn als u zo nu en dan een lunch nodig heeft? Of heeft u behoefte aan een meer structurele bevoorrading van uw bedrijfsrestaurant? Voor al deze vragen kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag verder!

Zakelijke catering professioneel geregeld

Met de regelmaat van de klok heeft u relaties op uw bedrijf die tijdens een vergadering een lunch aangeboden moeten krijgen. Of uw medewerkers werken zo hard dat u ze voor hun overwerk wilt belonen met een lekkere en gezonde warme maaltijd. Herkent u dat? Your Choice Catering Noordwijk levert in al dat soort gevallen maatwerkoplossingen tegen een uiterst scherpe prijs. Van een simpel broodje gezond tot en met een complete warme maaltijd, wij draaien onze hand er niet voor om. Klanten en medewerkers die goed in hun vel zitten, daar heeft u tenslotte alleen maar baat bij!

Bedrijfscatering met uitsluitend verse en verantwoorde producten

Your Choice Catering Noordwijk kent geen onderscheid tussen kleine en grote klanten. Iedere opdracht is voor ons uniek en wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat wij maatwerk kunnen leveren. Het belang van een evenwichtige en gezonde leefstijl, waar gezonde eetgewoontes bij horen, gaat u als werkgever aan het hart. Werknemers die gezond eten hebben namelijk meer energie, zijn daardoor productiever en ook nog creatiever. Met onze catering bent u verzekerd van verse, verantwoorde producten, variërend van brood, fruit, groente en soepen tot zuivel en sapjes. En wilt u nog iets speciaals regelen? Gewoon de telefoon pakken en vragen, want wij hebben nagenoeg op elk cateringverzoek een positief antwoord.Vraag het ons en wij passen ons aanbod graag aan.

Voorbeeld dagelijkse lunch

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contractlevering)

  • Gevarieerde broodsoorten, diverse harde en zachte broodjes, krentenbollen, crackers en ontbijtkoek
  • Kaasplateau met diverse kazen (waaronder Franse kaas en ook verantwoorde vetarme soorten)
  • Vleeswarenplateau met diverse (magere) vleeswaren en filet American
  • salade en vers fruit
  • Melk, karnemelk, yoghurt en vers fruitsap
  • serviesgoed Serviesgoed is bij het arrangement inbegrepen.

Alle genoemde prijzen zijn afhankelijk van uw wensen, het aantal gasten en/of het aantal dagen. Neem gerust contact op met ons voor een offerte op maat.