Facebook    Twitter
Your Choice Catering Noordwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Voorstraat 327
2201 JA Noordwijk
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Noordwijk - Trouwfeesten

Your Choice Catering Noordwijk voelt zich bij het regelen van bruiloften altijd als een kind in een snoepwinkel. Wij genieten daar bijna net zoveel van als het bruidspaar zelf. Een huwelijksdag is speciaal voor ieder stel, dus er mag absoluut niets misgaan. Overdoen is namelijk geen optie, nietwaar? Ons team kan jullie alle belangrijke organisatorische zaken uit handen nemen en jullie ook vertellen waar je allemaal aan moet denken tijdens de voorbereidingen. Samen maken we een groot succes van de grootste dag in jullie leven, dat staat vast!

Bruiloften - zeer ruim assortiment

Standaard is een woord dat wij eigenlijk niet kennen. Voor ons is een bruiloft nog altijd het allerleukste feest om te plannen en te regelen. De dag waarop jullie elkaar eeuwige trouw beloven is bijzonder en voor ons is elk bruidspaar uniek. Your Choice Catering Noordwijk gelooft in maatwerk en vindt dat ieder paar in de stijl mag trouwen waar de bruid en bruidegom zich prettig bij voelen.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Voor wat betreft de gastronomische kant geldt dat we zoveel arrangementen hebben dat er altijd wel een geschikt concept bij zit. Buffetten, barbecues, walking dinners, receptie arrangementen, we kunnen alle kanten op. En hebben jullie speciale wensen voor wat het eten het de drankjes betreft? Neem gerust contact met ons op en we bespreken persoonlijk alle mogelijkheden.
Onze werkwijze is persoonlijk, professioneel en met een hoog service niveau. Een bruiloft die mooier is dan wat jullie in gedachten hebben, dat is wat we jullie garanderen!

Bruiloften - van themafeesten tot bruidstaarten en meer

Your Choice Catering Noordwijk kan ieder gewenst thema centraal laten staan tijdens jullie trouwdag. De tijd van de geijkte trouwplechtigheid gevolgd door een receptie zal nooit voorbijgaan, maar we zien steeds vaker dat bruidsparen kiezen voor themafeesten. Hebben bruid en bruidegom een gedeelde hobby, bijvoorbeeld tennissen, surfen of dansen? Dan wordt de bruiloft ook in die stijl gevierd. Of zijn jullie een bruidspaar van hetzelfde geslacht en willen jullie dat op een speciale manier kenbaar maken? Alles is mogelijk; van strandfeesten tot skihutparty's, van discofeesten tot een avond met klassieke muziek. Zoveel bruidsparen, zoveel smaken!

Your Choice Catering Noordwijk is overal voor in. Wij stylen elke locatie in de gewenste ambiance en zorgen ervoor dat jullie huwelijksfeest de sfeer krijgt die jullie het willen geven. Eten, drinken, live muziek, toneelacts, entertainment en materialen, wij hebben het hele draaiboek voor de dag onder onze hoede. Het allerbelangrijkste dat we willen bereiken is dat jullie bruiloft zo goed mogelijk aansluit bij wat jullie willen. Een knus, intiem feestje, een sportief evenement, een groots dansfestijn, alles kan. En aangezien de kans om het over te doen er niet is, zorgen we er gewoon voor dat alles in één keer perfect verloopt!

Bruiloften - de trouwlocatie

Waar jullie elkaar ook plechtig het ja-woord willen geven, voor Your Choice Catering Noordwijk is geen enkele locatie onmogelijk. Kijk rustig in ons overzicht met locaties en als jullie eigen voorkeur er niet bij staat, laat het ons dan weten. De ruimte op onze site is namelijk maar beperkt en we kunnen niet iedere plek vermelden. We beschikken over de meest uiteenlopende, bijzondere trouwlocaties, van kastelen en landgoederen tot natuurgebieden en romantische hot-spots. Willen jullie er zeker van zijn dat jullie locatie beschikbaar is op de datum die jullie geprikt hebben? Bel ons dan meteen op en we vertellen het je meteen!

Voorpret

Geven jullie ons het vertrouwen en mogen we jullie op de belangrijkste dag van jullie gezamenlijke leven terzijde staan? Dan hebben wij voor jullie een huwelijkscadeau dat de voorpret aardig zal verhogen. Jullie krijgen namelijk van ons een dinertje aangeboden, samen met jullie (schoon-)ouders. Dat is een prima start van de voorbereidingen, toch?

Your Choice Catering Noordwijk is altijd bereikbaar voor een vrijblijvende prijsopgave en een professioneel advies. Het verplicht jullie tot niets. Hopelijk zeggen jullie niet alleen "Ja" tegen elkaar, maar ook tegen ons!

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.