Facebook    Twitter
Your Choice Catering Noordwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Voorstraat 327
2201 JA Noordwijk
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Noordwijk

Barbecue

Bij hogere temperaturen en avonden die steeds langer worden, krijgt iedereen weer de barbecuekriebels. Maar van ons hoeft u daar niet op te wachten, hoor! Bij Your Choice Catering Noordwijk hebben wij 12 maanden per jaar zin om te grillen. Dus als u er klaar voor bent, zijn wij dat ook!

Barbecuefeest zoals u dat wilt

U heeft ze vast wel in uw omgeving: de barbecuekenners die alleen de originele kolenbarbecue echt vinden. Your Choice Catering Noordwijk kan het zich wel voorstellen, maar ook als u liever een comfortabelere gasbarbecue heeft, kunnen wij u garanderen dat u aan smaakbeleving niet inlevert. Onze toestellen zijn in optimale staat en hebben weinig toeters en bellen, dus zijn ze eenvoudig om te hanteren. En heeft u er toch graag iemand van ons bij die de taak van het barbecueën overneemt? Wij maken dat uiteraard ook mogelijk, want wij lkeveren maatwerk. Met Your Choice Catering Noordwijk bent u altijd verzekerd van een van a tot z geheel verzorgde barbecueparty.

Barbecue uitsluitend met hoogwaardige producten

Al onze barbecuepakketten, ongeacht welke u kiest, bestaan uitsluitend uit hoogwaardige producten. Your Choice Catering Noordwijk gebruikt namelijk alleen het allerbeste vlees en eersteklas vis. Groentes, salades en brood zijn dagvers en worden ook zo bij u afgeleverd. En het mooiste is dat u zo'n overheerlijke grilparty al kunt reserveren voor een bedrag vanaf € 13,50 per persoon, inclusief apparatuur en serviesgoed. Your Choice Catering Noordwijk vorziet u daarbij van huisgemaakte, smaakvolle salades, aromatische sauzen en diverse broodsoorten met kruidenboter. Na afloop komen wij alles weer ophalen en nemen we de afwas mee. Hoe leuk is dat?

Barbecue met pure sfeer- en smaakbeleving

Your Choice Catering Noordwijk weet heel goed dat een barbecue niet alleen een zaak van smaakvol eten is. Een barbecue is een combinatie van pure sfeer- en smaakbeleving. Daarom leveren wij niet alleen de culinaire kant heel serieus, maar verzorgen wij ook belangrijke items als verlichting, stylingmaterialen en andere faciliteiten die uw feest geslaagd maken. Statafels met rok bijvoorbeeld, plantenbakken, tapinstallaties, u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in huis. Your Choice Catering Noordwijk maakt het plaatje compleet en laat iedereen genieten van een meer dan gezellig barbecuefeest.

Barbecue: dit is ons aanbod

Uiteraard zijn al onze barbecuepakketten zeer breed en goed samengesteld. Ons aanbod biedt voor elke smaak en elk budget iets passends. Vanzelfsprekend komen wij aan speciale dieetwensen tegemoet, maar ook als u wijzigingen wilt aanbrengen in onze standaardpakketten, is dat geen probleem. Onderstaande pakketten zijn zodanig samengesteld dat u gemakkelijk kunt kijken, kiezen en bestellen.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Barbecue met drankenarrangement

Een barbecue zonder drankje erbij is natuurlijk niet compleet. Your Choice Catering Noordwijk biedt u daarom een unieke actieprijs aan voor ons Onbeperkt Hollands arrangement. Alcoholische versnaperingen, softdrinks, wijn, bij ons kunt u dat allemaal krijgen voor een vriendelijk tarief van € 7,50 per persoon. Klik op onze drankenarrangementen voor meer informatie. En als u persoonlijke vragen wilt stellen, zijn wij natuurlijk altijd telefonisch bereikbaar voor u!

Barbecue plus nagerecht

Houdt u na de barbecue alstublieft nog een plekje over voor een lekker toetje. Onze desserts zijn namelijk niet te versmaden! Your Choice Catering Noordwijk serveert niet alleen ambachtelijk ijs - al of niet vanuit een echte ijscokar, maar ook diverse soorten bavarois, vers fruit, smakelijk dessertgebak uit eigen keuken en allerlei andere lekkere toetjes. Van een simpel ijsje tot en met een uitgebreid dessertbuffet; u mag nog eens opscheppen!

We kunnen ons voorstellen dat u trek heeft gekregen! Bel of mail ons dan vandaag nog en wij maken uw (vrijblijvende) offerte graag in orde. Maar ook als u alleen informatie wilt, aarzel dan niet om de telefoon te pakken. Wij zijn er klaar voor!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in.