Facebook    Twitter
Your Choice Catering Noordwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Voorstraat 327
2201 JA Noordwijk
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Noordwijk - Bedrijfsopening

Het openen van een nieuw bedrijf, een nieuwe instelling of misschien een nieuw schoolgebouw is geen kleinigheid. Your Choice Catering Noordwijk kan u bij elk aspect van de bedrijfsopening terzijde staan met advies en service. Of het nu gaat om de culinaire kant, de styling of een uitgebreide receptie, wij nemen u alle organisatorische zaken uit handen. U heeft het immers al druk genoeg!

Bedrijfsopening - uw gasten centraal

Your Choice Catering Noordwijk heeft een breed scala aan diensten die u kunnen helpen om uw opening zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wilt u uw gasten rondleiden door uw nieuwe pand? Of heeft u een heus familiefeest in gedachten? Wij regelen niet alleen de lekkerste hapjes, maar voorzien u ook van materialen, activiteiten en desgewenst het passende entertainment. Uw gasten staan centraal en we laten uw nieuwe winkel, school of galerie zo goed mogelijk tot zijn recht komen. Meer weten over alle mogelijkheden? Bel of mail ons rustig, want wij nemen alle tijd voor u.

Bedrijfsopening - puur maatwerk

De aanloop naar de opening kan een hectische periode zijn. Het is dan goed om te weten dat ons team alle touwtjes strak in handen heeft. Onze creativiteit en flexibiliteit kent geen grenzen. We luisteren niet alleen goed naar wat uw wensen zijn, maar we passen ons aanbod ook precies aan die wensen aan. Puur maatwerk, dat is wat wij leveren. Materialen zoals bloembakken, verlichting en andere sfeerelementen zorgen voor de nodige ambiance. Your Choice Catering Noordwijk is dus veel meer dan catering alleen. Wij voorzien u van een totaalconcept, waarbij u aangeeft wat u wilt en wij daarvoor zorgdragen. Geef uw nieuwe bedrijf een vliegende start en laat ons de opening verzorgen die u nog heel lang zal heugen!

Bedrijfsopening - met net dat beetje extra aandacht

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan bij ons centraal. Standaardconcepten zijn bij ons niet standaard, want we maken van elk feest en ieder event een unieke belevenis. Onze inbreng geeft de openingsfestiviteiten net dat beetje extra. Dat komt doordat wij iedereen de nodige aandacht geven en doordat wij weten wat onze klanten willen.

Pannenbier:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Maar misschien wilt u zelf ook een suggestie doen. In Hollandse sferen kunt u een pannenbierfeest inkleden met bijvoorbeeld een Hollandse Haringparty of een winters snert en stamppotfeest. Heeft u een activiteitenparcours in gedachten op de dag van uw bedrijfsopening? Materialen zoals partytenten, springkussens en een draaimolen regelen wij graag voor u. Uiteraard maken we een plan waarbij we alle aspecten meenemen, ook uw budget. Maak gerust een afspraak en wij adviseren u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten.

Bel ons gratis nummer: 0800 489 0 489 of vul ons contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.