Facebook    Twitter
Your Choice Catering Noordwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Voorstraat 327
2201 JA Noordwijk
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Noordwijk - Private dinners

Dineren in de privésfeer

U heeft net als zoveel mensen weleens gedroomd van een sterrendiner in de privacy van uw eigen huiskamer. Your Choice Catering Noordwijk laat die droom vanaf nu werkelijkheid worden! Het enige dat u hoeft te doen, is ons zeggen waar we zijn moeten en welke menukeuze u maakt. De rest is aan ons. Heeft u een mooi cadeau nodig voor iemand die u lief is? Denk dan eens aan een private dinner. U scoort daar ongetwijfeld punten mee!

Private dinners - ultiem genieten van topmenu's

Your Choice Catering Noordwijk is zo langzamerhand hofleverancier van private dinners. Het ultieme genot van topmenu's in de relaxte omgeving van uw huis of het huis van familie en vrienden is enorm populair. U bent de baas. U nodigt uw favoriete gezelschap uit aan tafel en u bepaalt wat er op uw bordje verschijnt. U hoeft niet opgeprikt naar een sjiek restaurant, maar u kunt ongedwongen genieten, zonder dat u rekening hoeft te houden met andere gasten. Uw eigen sterrenrestaurant in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis, hoe leuk is dat?

Menu inpressie        

Private dinners - de culinaire sterren van de hemel

Met een private dinner geeft u alleen uit handen wat u zelf wilt. Heeft u er vertrouwen in dat onze chef een mooi menu samenstelt zonder dat u precies weet wat hij gaat koken? Kies dan met een gerust hart voor het verrasingsmenu van onze topkok. Hij kookt voor u de culinaire sterren van de hemel en heeft daarnaast het talent om u en uw gasten tijdens de maaltijd op enthousiaste wijze te vertellen over de gerechten die hij heeft bereid. Wat dacht u van ossenhaas met wilde bospaddenstoelen en een rode portsaus en pecan pie met vanille ijs? Eén voorbeeld van de vele!

Bel of mail ons als u meer wilt weten over onze private dinners, want uw mooiste culinaire ervaring heeft u pas gehad als u een private dinner geprobeerd heeft, dat staat als een paal boven water.

Private dinners - is dat duur?

De term private dinner klinkt voor sommige mensen als "duur". Maar zij vergissen zich! Wij komen al met onze vakkundige keukenbrigade bij u koken voor een groep vanaf acht personen of vanaf een bedrag van € 500,00. Your Choice Catering Noordwijk brengt overal het beste van mee: mensen, ingrediënten en ook eersteklas materialen.
Het enige dat u nog rest, is met volle teugen genieten van een onvergetelijke avond in het gezelschap van uw keuze. Goed eten, lekkere wijn en een goed gezelschap zijn namelijk de ideale elementen voor een geslaagd privé diner.

Private dinners - een feest voor alle zintuigen

De gerechten die u geserveerd krijgt, smaken niet alleen voortreffelijk, ze zien er ook uit om door een ringetje te halen. Een feest voor alle zintuigen, dat is wat een private dinner belooft. Your Choice Catering Noordwijk maakt niet alleen de gerechten mooi op, wij creëren ook de sfeer die u graag wilt oproepen. En heeft u al eens gedacht aan een private dinner in de zakelijke sfeer? Ook zakelijke liefde gaat vaak door de maag, daar zult u het mee eens zijn. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden en laat u verrassen door de uitgebreide mogelijkheden.

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Zo doet u niet alleen iets goeds voor uzelf met een private dinner, maar levert u ook nog een aanzienlijke bijdrage aan een goed doel. Zo slaat u twee vliegen in één klap!
Heeft u de telefoon al bij de hand? Bel of mail ons dan meteen en voor u het weet zit u aan zo'n heerlijk private dinner.

Ons gratis nummer is 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. U hoort zo snel mogelijk van ons!