Facebook    Twitter
Your Choice Catering Noordwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Voorstraat 327
2201 JA Noordwijk
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Noordwijk - Bedrijfsfeesten

U viert het tienjarig bestaan van uw bedrijf? Of staat uw jaarlijkse teamuitje weer voor de deur? Your Choice Catering Noordwijk organiseert al uw plannen voor uw bedrijfsfeest zoals u dat wilt. Van begin tot eind, zodat u nergens omkijken naar heeft. Your Choice Catering Noordwijk neemt u alles uit handen en regelt alles tot in de puntjes, precies zoals we dat afgesproken hebben. Onze service gaat net een stapje verder, waardoor u nog lang met plezier op uw bedrijfsevent terugkijkt.

Bedrijfsfeesten - compleet pakket

Your Choice Catering Noordwijk is breed inzetbaar als het gaat om het regelen van uw bedrijfsfeest. We leveren niet alleen de smakelijkste hapjes en drankjes, ons team kan ook ieder ander onderdeel van het feest voor haar rekening nemen. U hoeft zich nergens om te bekommeren; muziek, aankleding, entertainment, noem het maar op, wij regelen het voor u. Your Choice Catering Noordwijk luistert naar uw wensen en maakt samen met u een plan. Onze jarenlange ervaring in het cateren en organiseren van bedrijfsfeesten zetten we voor de volle 100% in om van uw bedrijfsevent een groot succes te maken.

Bedrijfsfeesten - events - activiteiten en meer

Bedrijfsfeesten, events, activiteiten en meer. Maatwerk op elk gebied, dat is wat Your Choice Catering Noordwijk u te bieden heeft. Wilt u een spetterend dansfeest? Een diner-dansant? Of wilt u uw mensen verrassen met een ludieke activiteitendag? U bent in dat geval bij ons aan het juiste adres. Wij maken van uw feest een knalfeest en van uw locatie een superfeestelijke plek waar iedereen zich prettig voelt. Van de hapjes tot en met de activiteiten, van de drankjes tot en met de styling, wij bieden een totaalpakket waar u zelf niets meer aan hoeft te doen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Bel of mail ons dan meteen en wij vertellen u alles over onze bedrijfsfeesten.

Bedrijfsfeesten - de catering is altijd goed!

Your Choice Catering Noordwijk heeft diverse uitgebalanceerde en zorgvuldig samengestelde cateringafdeling. Onze buffetten, barbecues, walking dinners en receptie arrangementen zijn van hoge kwaliteit. Voor iedere smaak, ieder gezelschap en iedere portemonnee hebben wij het passende cateringconcept. Your Choice Catering Noordwijk heeft op dat gebied een behoorlijke naam opgebouwd gedurende de afgelopen jaren. Kijk rustig op onze site naar ons ruime aanbod en als u vragen heeft of u wilt aanpassingen aanbrengen, dan kan dat natuurlijk ook.

Bedrijfsfeesten - een warm bad

Uw gasten verdienen een warm bad als ze arriveren op uw feest. Voor Your Choice Catering Noordwijk is dat vanzelfsprekend, want gastvrijheid zit in ons bedrijfs dna. Als u dat wilt, bieden we uw gasten niet alleen een glas prosecco of champagne aan, maar zorgen we ook nog voor een ceremoniemeester die de mensen netjes introduceert. Wellicht wilt u echter een ludiekere welkomstactiviteit? Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Ludiek of formeel, humoristisch of in stijl, wij heten uw gasten altijd van harte welkom!

Meer weten?

Your Choice Catering Noordwijk sluit uw bedrijfsfeest met net zoveel enthousiasme af als het begon. En het mooiste is dat wij na afloop ook weer alles netjes opgeruimd en afgewassen opleveren. Wilt u meer weten? Vraag het gewoon en u zult aangenaam verrast zijn over wat wij voor uw bedrijfsfeest kunnen betekenen. Geheel vrijblijvend uiteraard!